پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتای زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یکی از خوشمزه ترین طعمهای ممکن برای من ترکیب زعفرون و گلاب و پسته است. اگه یادتون باشه تو پست بستنی سنتی گفتم که چقدر عاشقشم. حالا اگه درست کردن بستنی سنتی براتون سخته و با همون طعم یه دسر غیر از بستنی میخواید توصیه اکید میکنم …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 21ام, 1395 شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید …

ژله در پوست لیمو

ژله در پوست لیمو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 امروز با یه دستور ژله راحت ولی بامزه در خدمتتون هستیم.برای این ژله های خوشگل میتونید از هر رنگ ژله ی قرمزی استفاده کنید مثل هندوانه، آلبالو، انار. از پوست لیمو هم به عنوان ظرف استفاده کردیم. از اونجا که پوست لیمو سبزه و ژله قرمز در …

کوفته برنجی

کوفته برنجی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل …

کوکی میکری

کوکی میکری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 به نظر میاد من حساسیت خاصی به نام گذاری دارم. مثلا همیشه از اسمی که روی کیکهایی که توی ساندویچ ساز درست میشن گذاشتن، تعجب میکنم. چرا کوکی؟ کوکی بافت کاملاً متفاوتی داره در حالیکه اینا کیک هستند. و در کل هم ترکیب کوکی میکری ترکیب بی …

پستو

پستو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده …

کوکو تره فرنگی و قارچ

کوکوی تره فرنگی و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 تره فرنگی از خانواده ی سیر و پیاز یکی از سبزیجاتیه که خواص زیادی داره ولی در برنامه ی غذایی ما ایرانیها زیاد به چشم نمیخوره. باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد، من حتی گاهی از قسمت سفید رنگش به جای پیاز در غذاها استفاده میکنم. توی …

آپساید داون کیک گیلاس

آپساید داون کیک گیلاس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آپساید داون کیک ( کیک برگردان یا کیک وارونه ) به کیکی گفته میشه که بعد از پخت برگردونده میشه و سرو میشه. تو این کیک قبل از ریختن مایه کیک در قالب، کف قالب رو با میوه هایی مثل سیب یا گیلاس یا آناناس و … …

لازانیا با نان تست

لازانیا با نان تست

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 چند سال پیش اولین بار که این غذا رو خونه ی دوستم خوردم، ازش اسمشو پرسیدم و گفت لازانیا با نون تست! عجیب ترین چیزی بود که شنیدم. نه به خاطر ترکیب موادش. بلکه به خاطر تناقضی که توی اسم گذاریش بود. لازانیا برای من اسم اون …

میگو پلو

میگو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 نوبتیم باشه نوبت یه غذای دریاییه اونم از نوع میگو. این میگو پلو به روش جنوبیه. عالیه عالی. مخصوصا اگه تند درستش کنید. من قبلا هم گفتم خیلی خودم اهل میگو نیستم ولی این غذا رو با اشتها میتونم بخورم. سبزی این پلو سبزی ماهیه یعنی ترکیب …

بستنی سنتی

بستنی سنتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه قرار باشه یه بستنی از بین طعمهای موجود انتخاب کنم انتخاب همیشگی من بستنی سنتی زعفرونیه. به شدت عاشق این بستنیم. بافت کش دارش، پسته های توش، تیکه های خامه یخ زده ش، عطر و طعمش همه چیش باب میلمه. دسر نامبر وان من بین همه …

آلبالو پلو

آلبالو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آلبالو پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانیه که طرفدارای خاص خودشو داره. چرا میگم طرفدارای خاص؟ چون خیلیها آلبالو پلو رو به خاطر شیرینیش نمی پسندند. که البته من خودمم زیاد طرفدار غذاهای شیرین نیستم. اما میشه شیرینی آلبالو پلو رو طبقه ذائقه مون تنظیم کنیم که …

پاناکوتای گلاب

پاناکوتای گلاب

گلاب برای ما ایرانیا عطر و طعم آشنایی داره و معمولاً میشه به دسر و کیک و شیرینی های مختلف اضافه کنیم و تقریباً یه ورژن ایرانی ازشون بسازیم. تو این پست گلاب رو به پاناکوتا که یه دسر ایتالیایی هست اضافه کردیم و یه پاناکوتای ایرانی درست کردیم که مخصوصاً برای ایام ماه رمضان …

خورشت کرفس

خورش کرفس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 خورشت کرفس یکی از خورش های خوشمزه ی ایرانیه که معمولاً دو جور درستش میکنند، با رب و بدون رب. در نوع بدون رب از سبزی مخصوص خورش کرفس که شامل نعنا و جعفریه استفاده میکنند و در نوع با رب هم که فقط از خود کرفس …

کیک پنجره با شیشه های رنگی

کیک پنجره با شیشه های رنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 3ام, 1394 این کیک زیبا رو به مناسبت تولد همسر و برادر همسر که تولدشون یه روز هست درست کردم. فکر کنم همه میدونید که ایده ی اصلی و اولیه این کیک از شف طیبه عزیز هست. ایشون کلاً ایده ها و ابداعات زیادی رو در زمینه آشپزی و …

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه خیلی از خانمها سعی میکنند کیک و شیرینی رو خودشون در منزل درست کنند تا هم از تازگیش مطمئن باشند هم از سالم تر بودنش. اما در کنار اینا لذت زیادی در پخت کیک و شیرینی وجود داره که اگه تجربه ش کنید به …

سوپ جو

سوپ جو

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 14ام, 1395 سوپ جو یکی از معروفترین و  محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید که از شیر یا خامه استفاده میشه و نوع قرمز هم که …

نون قندی

نون قندی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 نون قندی یه نان یا در واقع شیرینی سنتی ایرانیه که خیلیم خوشمزه است. شیرینیش زیاد نیست و دل رو نمیزنه. من که خیلی نون قندی دوست دارم و این دستور دقیقا طعم نون قندیای بیرون رو میده. بسیار دستور راحتیه، امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم: آرد …

مرغ سوخاری چوبی

مرغ سوخاری چوبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 همه ی شما حتماً با کباب مرغ چوبی آشنا هستید. قطعه های کوچیک مرغ رو بعد از مزه دار کردن به سیخ چوبی میزنند و در فر میپزند یا در روغن سرخ میکنند. حالا تو این پست تلفیقی از کباب چوبی و مرغ سوخاری رو داریم. به …

کرپ

کرپ ساده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 کرپ (crepe ) نوعی نان کوچیکه که در تابه طبخ میشه. کرپ در واقع همون پنکیک نازک شده است. همونطور که در پست پنکیک گفتم در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودره استفاده میشه و به همین دلیل پنکیک بیشتر …