کیک یزدی

کیک یزدی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 یه مدت بود دنبال یه دستور خوب برای کیک یزدی بودم. دو سه تا دستور امتحان کردم ولی اونی نشد که میخواستم. بلاخره این دستور  آقای بابارحیمی از سایت مجله هنر آشپزی رو امتحان کردم و به نظرم هم از نظر طعم عالی بود و هم بافت …

اسنک قارچ

اسنک قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 اسنک ها یا همون ساندویچ ها این روزا خیلی طرفدار پیدا کردن، خیلی راحت آماده میشن و تنوع زیادی هم میشه بهشون داد. میشه از سس گوشتی تا سبزیجات و حتی پنیر به تنهایی اسنک های خوشمزه ای درست کرد. تو این پست یه اسنک گیاهی داریم …

مسقطی

مسقطی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 یه دسر مناسبتی دیگه ویژه ی رمضان. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه ای ) ولی میشه روونتر درستش کرد و گرم مصرف کرد که خیلی برای نرم کردن گلو تو سرماخوردگی …

کباب حسینی

کباب حسینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 12ام, 1399 یه کباب شیک و لذیــــذ. واقعا طعمش عالیه و درست کردنش هم راحته. دردسر منقل و زغال و … هم نداره. چی از این بهتر؟ هر چقدر گوشتی که استفاده میکنید گوشت جوونتر باشی کبابتون سریعتر آماده میشه و نرمتره. لازمه بگم که من مقدار مواد زیر …

سمبوسه

سمبوسه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …

پته ماهی

پته ماهی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 پته (patty) به انواع گوشت ( گوساله،گوسفند، مرغ، ماهی و … ) میگن که چرخ شده باشه و بعد با یه سری مواد مخلوطش کنن و  بهش فرم بدن و بعد هم تو روغن سرخش کنن. میشه گفت همون کتلت خودمونه. این پته خوشمزه یکی از راههای …

کباب ترکی مرغ

کباب ترکی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن …

فرنچ تست

فرنچ تُست

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یه صبحانه ی خوشمزه برای یه روز تعطیل یا میان وعده ای که هیچکس نمیتونه ردش کنه. فرنچ تُست یا تست فرانسوی در واقع نونیه که توی تخم مرغ غلتونده میشه و بعد سرخ میشه. البته به مخلوط تخم مرغی شیر و شکر و دارچین یا وانیل …

چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 پارمیجانا یه نوع غذای ایتالیاییه که ماده ی اصلی توی آرد سوخاری سرخ میشه و بعد روش رو  با سس گوجه و پنیر می پوشونن و تو فر میذارن تا پخته بشه. ساده ترین نوع  پارمیجانا با بادمجونه که اسم این نوع غذا که بادمجون رو سرخ …

تست مرغ و پنیر

تُست مرغ و پنیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یه غذای خیلی خوشمزه و آسون. گاهی پیش میاد که از غذای وعده قبلتون (که تو این مورد مثلا زرشک پلو با مرغ یا خوراک مرغه) کمی مونده ولی مقدارش کافی نیست یا اینکه از غذای تکراری خسته شدید. بهترین پیشنهاد برای وعده ی بعدی این تست …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

نان گیسو

نان گیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 امروز با دستور یه نون خوشمزه با بافتی عالی اومدیم. این نون برای صبحانه هم گزینه ی مناسبیه. این نکته رو بگم که این نون شیرین نیست و یه نون معمولیه. انتظار طعم خیلی شیرین نداشته باشید. تو این پست عکس مرحله به مرحله نحوه ی بافت …

کیک غذای فرشته

کیک غذای فرشته (Angel food cake)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1393 کیک غذای فرشته یا Angel Food Cake یه نوع کیک اسفنجیه که به علت سبک و کرکی و لطیف بودنش  به غذای فرشته ها تشبیهش کردند. توی این کیک از تعداد زیادی سفیده تخم مرغ استفاده میشه و میشه گفت یه کیک رژیمیه. چون از روغن هم …

تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1395 تارت نوعی شیرینیه که از یک بیس خمیری تشکیل میشه که روی اون رو با موادی مثل کرم کاستارد و یا انواع میوه ها و یا هر دو پر میکنند. لازم به ذکره تارت نوع غذایی هم داره. تارت و پای اگرچه معمولا یکسان در نظر گرفته …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

دسرشمعی

دسر شمعی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 5ام, 1393 یک دسر زیبا و با مزه برای مهمونی های شما. مواد لازم: شیرخشک 2 پیمانه ( منظور شیرخشک قنادی هست ) پودرقند 3/4 پیمانه شیرعسلی 1 قوطی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه 150 گرم کره 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پنیر کیبی 6 قطعه وانیل …

کیک بلک فارست

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 کیک بلک فارست (Black forest) یا جنگل سیاه یه کیک آلمانیه که تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته. روی کیک هم با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه. کیک خیلی خوشمزه و شیکیه. …