املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

سیب پلو

سیب پلو

من اولین بار دستور  این غذا رو  از دوست خوبم روناک گرفتم و درست کردم. این غذا اصالت کرمانشاهی داره ولی به مناطق دیگه ی ایران هم رسیده و شناخته شده. این پلو ترکیبی از برنج و سیب زمینی و شویده. غذای خوشمزه و راحتیه. من که عاشق پلوهاییم که سبزی توش باشه. این پلو …

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 یه سوخاری خوشمزه که من شخصا خیلی دوسش دارم. فکر کنم خوشمزه ترین روش طبخ قارچ سوخاری کردنش باشه. البته قارچ کبابی هم عالیه. قارچ سوخاری میتونه به عنوان پیش غذا یا ساید دیش ( دورچین ) استفاده بشه، هم شیکه و هم خوشمزه. مواد لازم: قارچ …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 غذای دوست داشتنی و پای همیشگی سفره های ایرانی. من گاهی توی مواد کوکو سبزی کوهی خشک شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده میریزم که خوشمزه ش میکنه. ولی دستور زیر بیس اصلی کوکو سیب زمینیه. مواد لازم: سیب زمینی ۵-۶ عدد تخم مرغ ۳ …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 اگه طرفدار غذای گیاهی هستید یا از خوردن غذای گوشتی خسته شدید حتما از این غذا خوشتون میاد. پاستایی که تو این غذا استفاده کردم پاستا پیچی یا فنری یا پاستا روتینی (Rotini) هست که البته میتونید با هر نوع پاستای دیگه جایگزین کنید. مواد لازم: نصف …

کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

سالاد شیرازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394   سالاد شیرازی سالاد اصیل ایرانیه که اصلی ترین ویژگیش ریز خرد شدن مواد تشکیل دهنده شه. چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است. اما در صورت تمایل میشه اون رو با آبلیمو جایگزین کرد. سالاد شیرازی در کنار پلو و خورشت های  ایرانی خیلی میچسبه. مواد لازم: …

عدسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 13ام, 1396   عدسی از جمله غذاهای مورد علاقه ی منه. طرز پخت ساده ای داره و همه اونو بلدن. ولی اینجا میذارم به دو دلیل: تکمیل آرشیو، و اینکه گاهی واقعا کسانی هستند که در آشپزی کاملا آماتورند. مثل خود من که اوایل آشپزی رو شروع کرده بودم …

آش رشته

آش رشته

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397  یکی از محبوب ترین آشهای ایرانی آش رشته است. این آش تقریبا در کلیه نقاط ایران به صورت یکسانی پخت میشه. آش رشته ترکیب خوبی از انواع مواد غذاییه. حبوبات، سبزی، لبنیات (کشک)، گندم (رشته) و بعضا آب گوشت در آش باعث میشه که آش غذای کاملی …

دال عدس

دال عدسی ( دال )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 دال عدس نوعی عدس نارنجی رنگه که ریزتر از عدس معمولیه. جنوبیها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست میکنند که بسیار خوشمزه ست. نحوه ی درست کردن این خوراک مثل عدسی هست. مواد لازم: دال عدس ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رب گوجه …

سالاد کلم قالبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 3ام, 1395 این سالاد خوشگل رو در مهمانی هاتون سرو کنید و زیبایی میز غذاتون رو دو چندان کنید. مواد لازم: کلم بنفش ۱ عدد کوچک کلم سفید ۱ عدد کوچک هویج ۳ عدد سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط خیارشور مقداری ذرت مقداری ( در صورت تمایل) سس …

فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393    فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …