کیک سیب

کیک سیب

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 28ام, 1395 پاییز فصل سیبه و تو این فصل درست کردن کیک سیب از واجباته. من قبلا کیک سیب رو با یه دستور دیگه درست میکردم که تو اون برشهای سیب روی کیک قرار میگرفت. از اونجایی که پسرم ( و البته پدرش 🙂 ) سیب ها رو جدا …

پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 15ام, 1397  خوب من برگشتم. نتونستم منتظر بمونم تا لپتاپم درست بشه و تصمیم گرفتم با همون کامپیوتر قدیمی فراموش شده آپدیت کنم. یه جورایی دارم بهش عادت میکنم. یه سری ابزار و برنامه ها روش ندارم یه کم کارمو سخت تر میکنه ولی میشه باهاش کنار اومد. یه …

کیک زرده تخم مرغی

کیک زرده تخم مرغی

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 این کیک یه کیک لطیـــف و خوشمزه است که هر چقدر از لطافتش بگم کم گفتم. تو این روزایی که هوا کم کم داره سرد میشه برای عصرونه با یه لیوان چای داغ حسابی می چسبه. نگران سفیده های تخم مرغ باقیمونده هم نباشید، باهاشون این شیرینی …

املت

املت

املت دوست داشتنی رو که دیگه همه میشناسن و نیازی به توضیح نداره. البته باید بگم املت نام کلی خوراکی هست که با تخم مرغ درست میشه. معمولا تخم مرغ زده شده رو در روغن سرخ میکنند و  وقتی آماده شد از وسط روی هم تا می کنند و لاش انواع سبزیجات میذارن. منظور من …

هش براون

هش براون

هش براون (Hash Browns) که اسم اولیه ش Hashed browned potatoes بوده یه نوع خوراک ساده است که در اون سیب زمینی رو رنده میکنند یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ می کنند. توی آمریکا هش براون به عنوان صبحانه در کنار تخم مرغ نیمرو یا سرخ شده یا …

کلوچه گردویی

کلوچه گردویی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یه کلوچه گردویی خوشمزه که نمیتونم بگم از نظر نرمی و لطافت درست عین کلوچه های شماله ولی خیلی خوشمزه است. مخصوصا با مغزی گردویی وسطش که با ترکیب هل و گلاب یه طعم کاملا سنتی میده. توی مواد میانی کلوچه از گردوی آسیاب شده استفاده میشه …

کیک تی تاپ

کیک تی تاپ

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 تی تاپ رو همه دوست دارن نه؟ این کیک تی تاپ خونگیه. خیلی خیلی خوشمزه است، فقط یه کم درست کردنش زحمتش بیشتر از کیک معمولیه. البته اگه فرتون استاندارد باشه و گریلش سالم کار کنه و مثل مال من اذیت نکنه خیلی کار رو راحت میکنه. …

کیک یزدی

کیک یزدی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 یه مدت بود دنبال یه دستور خوب برای کیک یزدی بودم. دو سه تا دستور امتحان کردم ولی اونی نشد که میخواستم. بلاخره این دستور  آقای بابارحیمی از سایت مجله هنر آشپزی رو امتحان کردم و به نظرم هم از نظر طعم عالی بود و هم بافت …

مربا آلبالو

مربای آلبالو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 تا آلبالو هست هم به اندازه کافی باید خورد هم باهاش خوردنیهای خوشمزه درست کرد. یکی از مرباهای خوشمزه آلبالوئه. برای من مربا یعنی مربا آلبالو و بعدشم هویج. مواد لازم: آلبالو تازه 1 کیلو شکر 1.5 کیلو طرز تهیه: آلبالوها رو  بشورید. هسته آلبالوها رو در …

فرنی

فرنی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 یه دسر خوشمزه و سبک ایرانی، مناسب برای ماه رمضان. غذای کمکی به کوچولوها معمولا با فرنی شروع میشه. بهتره آرد برنج رو خودتون تو خونه تهیه کنید که از مرغوب و خالص بودنش مطمئن شید. به این صورت که برنج نیم دونه یا هر برنج ایرانی …

فرنچ تست

فرنچ تُست

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یه صبحانه ی خوشمزه برای یه روز تعطیل یا میان وعده ای که هیچکس نمیتونه ردش کنه. فرنچ تُست یا تست فرانسوی در واقع نونیه که توی تخم مرغ غلتونده میشه و بعد سرخ میشه. البته به مخلوط تخم مرغی شیر و شکر و دارچین یا وانیل …

نان گیسو

نان گیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 امروز با دستور یه نون خوشمزه با بافتی عالی اومدیم. این نون برای صبحانه هم گزینه ی مناسبیه. این نکته رو بگم که این نون شیرین نیست و یه نون معمولیه. انتظار طعم خیلی شیرین نداشته باشید. تو این پست عکس مرحله به مرحله نحوه ی بافت …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

چوروس

چوروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 چوروس (Churros) یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیایی ها چوروس رو در پودر قند یا شکردارچینی میغلتونند یا در سس شکلات میزنند و میخورند. خمیر این شیرینی و بامیه همون خمیر کلمیه (choux pastry ). …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …

دونات

دونات

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 خیلی وقت بود دلم میخواست دونات درست کنم و بلاخره انجامش دادم. بعد از کلی گشتن تو سایتهای خارجی و ترکیب کردن دستورا و … این دستور رو به دست آوردم که عالی و تضمینیه. بافت این دوناتا خیلی نرم و لطیف و پوکه. مزه شون هم …

نیمرو در سوسیس

نیمرو در سوسیس قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد سوسیس هات داگ 1 عدد نمک و فلفل و روغن مقداری طرز تهیه: هات داگ رو از یک طرف نصف کنید، 2-3 سانت از سمت دیگر هات داگ رو نگه دارید و نبرید. سپس طوری دو قسمت هات داگ رو برگردونید …

پنکیک قلبی

پنکیک قلبی ویژه ولنتاین

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 29ام, 1396 صبحانه عاشقانه روز ولنتاین میتونه کل روزتون رو زیباتر کنه. تو این پست یک نوع پنکیک آمریکایی رو آموزش دادم که توش از جوش شیرین هم استفاده شده بود و مدل ساده یا گرد درست شد. تو این پست با دستوری کمی متفاوت پنکیک قلبی رو داریم …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

پنکیک

پنکیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 پنکیک در واقع یه جور کیکه که اغلب گرد و نازک و پهنه و روی تابه مخصوصش یا تابه معمولی و روی حرارت گاز درست میشه. در انگلیس پنکیک ها بدون عامل پف دهنده درست میشن و تقریبا شبیه کرپ هستند. در آمریکا پنکیک ها با عامل …