پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 اگه طرفدار غذای گیاهی هستید یا از خوردن غذای گوشتی خسته شدید حتما از این غذا خوشتون میاد. پاستایی که تو این غذا استفاده کردم پاستا پیچی یا فنری یا پاستا روتینی (Rotini) هست که البته میتونید با هر نوع پاستای دیگه جایگزین کنید. مواد لازم: نصف …

کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

خورش قیمه

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396   خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه  نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …

بوکاتینی آل آماتریچانا

بوکاتینی آل آماتریچانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …

میتلوف مرغ و سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393میت لوف غذاییه متشکل از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودر نان که به شکل لوف درست میشه و در نهایت در فر حرارت میبینه و پخته میشه یا اینکه دودی میشه. لوف شکل قالب نان سوخاری خودمونه که ابتدا در قالب لوف پن پخته میشه …

آش رشته

آش رشته

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397  یکی از محبوب ترین آشهای ایرانی آش رشته است. این آش تقریبا در کلیه نقاط ایران به صورت یکسانی پخت میشه. آش رشته ترکیب خوبی از انواع مواد غذاییه. حبوبات، سبزی، لبنیات (کشک)، گندم (رشته) و بعضا آب گوشت در آش باعث میشه که آش غذای کاملی …

پائیا ( اسپانیا)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 پائیا یه غذای اسپانیاییه که ماده ی اصلی اون برنجه. سه نوع پائیا بیشتر شناخته شده اند: پائیای والنسیا که شامل برنج سفید، سبزیجات، گوشت (خرگوش، مرغ، اردک یا حلزون)، لوبیا و ادویه جات است. پائیای دریایی که به جای گوشت های ذکر شده از گوشت آبزیان …

دیزی (آبگوشت)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396   هیچ چیز مثل خوردن آبگوشت ظهر یه روز تعطیل به همراه ریحان تازه و نون سنگک نمی چسبه. ظرف مخصوصی که آبگوشت در اون پخته میشه اسمش دیزی هست. به همین دلیله که به آبگوشت دیزی هم میگن. در این پست آبگوشت غذای سنتی ایران رو …

ته چین لوبیا پلو

ته چین لوبیا پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه بخواید لوبیا پلوی خوشمزه رو شیک تر و مجلسی تر سرو کنید این یه روششه. به صورت ته چین و قالبی با سیب زمینی قالب زده شده. دستور لوبیا پلو رو قبلا در این پست داشتیم. با کمی تغییر در روش پخت میتونیم ته چین لوبیا …

چیزبرگر

چیزبرگر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 13ام, 1399 یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ …

فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393    فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …

لوبیا پلو

لوبیا پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 لوبیا پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه ی ایرانیه که اکثرا دوسش دارن. هم میشه با گوشت چرخ کرده درستش کرد، هم با گوشت تیکه ای. هر دو نوعش خوشمزه است. از نظر نوع پخت  لوبیا پلو رو هم میشه به روش آبکش درست کرد و هم …

خورشت بامیه

خورشت بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مورد کم لطفی قرار گرفته. بامیه گیاه بسیار پر خاصیتیه. از جمله خواص اون کمک به حفظ قند خونه که برای دیابتی ها بسیار مفیده. همچنین به علت وجود فیبر در بامیه در جلوگیری از یبوست نقش موثری …