امروز با یه دستور ساده و آسون در عین حال خوشمزه اومدم. اگه طرفدار گوشت قرمز هستید حتما عاشق این کباب میشید. خوب همه میدونیم که امکان کباب کردن روی زغال یا کباب پز همیشه فراهم نیست. یکی از راه های جایگزین کباب کردن تو فره. درسته که طعم دودی کباب روی آتیش رو ممکنه …
جوجه ترش
امروز با دستور یه جوجه ترش خوشمزه اومدم که هم میتونید روی منقل کباب کنید و هم تو فر درست کنید و هم روی گاز. همه جوره ش هم خوشمزه است. اگه از طعم جوجه زعفرونی همیشگی خسته شدید، حتما این جوجه ترش رو امتحان کنید. فوق العاده ست طعمش. از نظر من هر چقدر …
کباب چوبی میگو
امروز با دستور یه میگوی کبابی خوشمزه اومدم. البته کبابی که نیست، کبابی تابه ای یا گریله. سیر و لیمو و سبزیجاتی که میگو رو توش مزه دار میکنیم در نهایت یه طعم معرکه به میگو میده که مطمئنم خوشتون میاد. مزه دار کردن میگو نباید خیلی طولانی بشه، همون نیم ساعت نهایتا کافیه مخصوصا …
لقمه کباب تابهای
من عاشق غذاهایی هستم که خوردنشون راحته، مثل ساندویچ ها، اسنک و … . یعنی میتونی تو هر حالتی بگیری دستت و بدون تشریفات بخوری. حالا تو دستور امروز هم کباب لقمه ای محبوب رو توی یه خمیر خونگی به صورت کروسان پیچیدم و تو فر گذاشتم. هم خیلی خوشگله، هم خوشمزه است، هم راحته …
شیشلیک در فر
یکی از کبابهای مورد علاقهی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …
جوجه هندی
جوجه هندی یه غذای ساده و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. دردسر خاصی نداره و اگه زمان مزه دار کردن مرغ رو در نظر نگیریم، غذای سریعی هم محسوب میشه. ادویه اصلی این غذا گرام ماسالا هست که یه ادویه مخلوط هندیه. اگه شما این ادویه رو ندارید، میتونید از ترکیب ادویه …
رولت گوشت و مرغ
تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 7ام, 1399 هر وقت اسم رولت گوشت میاد یاد اون دستوری میفتیم که با گوشت چرخ کرده درست میشه و من اینجا آموزشش رو گذاشتم. اما یه مدل دیگه ی رولت، رولت با گوشت یکدست فیله است که اینم خیلی خوشمزه ست و مخصوصاً برای طرفدارای استیک خیلی پیشنهاد …
سالمون گریل شده
یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …
جوجه کباب رولی
جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه ها که اینجور غذاها رو بیشتر از غذای ساده می پسندند. به خصوص اگه براشون شبیه سازی کنید و مثلاً …
مرغ سوخاری چوبی
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 همه ی شما حتماً با کباب مرغ چوبی آشنا هستید. قطعه های کوچیک مرغ رو بعد از مزه دار کردن به سیخ چوبی میزنند و در فر میپزند یا در روغن سرخ میکنند. حالا تو این پست تلفیقی از کباب چوبی و مرغ سوخاری رو داریم. به …
استیک بوقلمون
گوشت بوقلمون گوشت بسیار مفیدیه. جالبه که بوقلمون هر دو نوع گوشت سفید و قرمز رو داره! ران بوقلمون قسمت گوشت قرمز این پرنده است و قسمت سینه و بالهاش گوشت سفید محسوب میشه. گوشت قرمزش چربی بیشتری نسبت به قسمت سفید داره، گوشت سفید بوقلمون چربی و کلسترول کمی داره حتی کمتر از …
کباب تابه ای مرغ
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 هر چیزی اسم کباب روش بیاد باب طبع و ذائقه ی ما ایرانی ها میشه. کباب تابه ای هم از این قاعده مستنثنی نیست. قبلا کباب تابه ای گوشت رو داشتیم، حالا تو این پست کباب تابه ای مرغ رو داریم که اینم عالیه و خوشمزه و …
کباب ترکی گوشت ( دونر کباب )
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 اگه یادتون باشه چند وقت پیش طرز تهیه کباب ترکی مرغ رو داشتیم که فوق العاده ست و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. تو این پست طرز تهیه کباب ترکی گوشت یا همون دونر کباب رو داریم که اصالت ترکی داره. قبلا هم گفتم که درست کردن …
بلدرچین بریان
تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 بلدرچین یکی از پرندگانیه که گوشت و تخمش خیلی خاصیت داره. پروتئین گوشت بلدرچین به نسبت مرغ ۵ تا ۱۰ درصد بیشتره. گوشت بلدرچین همچنین منبع سودمند نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب۶، روی، آهن و سلنیوم به شمار میاد. وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین …
استیک
تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 قبلا یه پست استیک داشتیم که مصور نبود و عکس از مراحل کار نداشت. تو این پست آموزش همراه با تصویرشو میذارم. گوشت استیک رو میشه با مواد مختلفی مزه دار کرد و میشه با سسهای متنوعی سرو کرد. این یکی از روشهای مزه دار کردن استیکه …
کباب حسینی
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 12ام, 1399 یه کباب شیک و لذیــــذ. واقعا طعمش عالیه و درست کردنش هم راحته. دردسر منقل و زغال و … هم نداره. چی از این بهتر؟ هر چقدر گوشتی که استفاده میکنید گوشت جوونتر باشی کبابتون سریعتر آماده میشه و نرمتره. لازمه بگم که من مقدار مواد زیر …
کباب تابه ای
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد …
کباب ترکی مرغ
تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن …
استیک
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …
چیزبرگر
تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 13ام, 1399 یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ …