تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 23ام, 1394 قیمه بادمجون یکی از خورش هاییه که هفته ای یه بار تو خونه ی ما باید درست بشه. اینقدر که اهل خونه عاشقشن. برای مهمونیا هم مناسبه . معمولا یکی از گزینه های خورشتی من تو مهمونیا قیمه بادمجونه. البته اگه میخواید شیک تر سروش کنید میتونید …
سمبوسه
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …
فسنجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 21ام, 1395 یه خورشت خوشمزه ی ایرانی، مناسب برای مهمونی ها و سفره ی افطار. این خورشت رو هم میشه با مرغ تهیه کرد و هم با گوشت چرخ کرده ( قلقلی ). تو این دستور من از مرغ استفاده کردم. مواد لازم برای دو نفر: گردو ۲۰۰ گرم …
شله زرد
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران …
فلافل
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398 فلافل در واقع فست فود خاورمیانه است. اصلش به کشورهای عربی لبنان و قبرس و فلسطین و سوریه و … برمیگرده که به تدریج به کشورهای دیگه و از جمله ایران راه پیدا کرد. محبوبیت فلافل اونقدر زیاد بود که زمانی مک دونالد محصولی به اسم “مک …
زولبیا و بامیه
تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …
کباب تابه ای
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد …
فرنی
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 یه دسر خوشمزه و سبک ایرانی، مناسب برای ماه رمضان. غذای کمکی به کوچولوها معمولا با فرنی شروع میشه. بهتره آرد برنج رو خودتون تو خونه تهیه کنید که از مرغوب و خالص بودنش مطمئن شید. به این صورت که برنج نیم دونه یا هر برنج ایرانی …
میلک شیک هندوانه
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 توی گرمای تابستون یکی از میوه هایی که خیلی خیلی میچسبه هندوانه است. میشه تو نحوه ی خوردن هندونه یه کم تنوع ایجاد کرد و باهاش دسرها و نوشیدنی های مختلفی درست کرد. یکی از این نوشیدنیها میلک شیک هندوانه است. شاید ترکیب شیر و هندوانه به …
کوکو شکم پر
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 دستور کوکو رو قبلا داشتیم. کوکو همونجوری ساده ش هم خیلی خوشمزه است. من یادمه تو بچگی اینقدر کوکو دوست داشتم وقتی ازش می موند همونجوری سرد از تو یخچال در میوردم و میخوردم. حالا کوکو شکم پر نسخه ی کاملتر و مغذی تر کوکوی معمولیه. خیلی …
کتلت
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 کتلت رو معمولا دو جور درست میکنند، با سیب زمینی خام و با سیب زمینی پخته. من همیشه از سیب زمینی خام استفاده میکنم و از نتیجه کار هم از لحاظ بافت و هم از لحاظ مزه بسیار راضیم. هیچ وقت هم کتلتهام خرد نشده. چون بارها …
تونا بالز
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 تونا بالز رو اولین بار توی سایت شف طیبه دیدم. پیش غذا یا کنار غذای خوبیه برای مهمونیاتون. سفره رو قشنگ میکنه و بامزه است. البته اگه طعم تن ماهی رو دوست داشته باشید. توی نت دستورات مختلفی برای تونا بالز هست که تا جایی که من …
سیب پلو
من اولین بار دستور این غذا رو از دوست خوبم روناک گرفتم و درست کردم. این غذا اصالت کرمانشاهی داره ولی به مناطق دیگه ی ایران هم رسیده و شناخته شده. این پلو ترکیبی از برنج و سیب زمینی و شویده. غذای خوشمزه و راحتیه. من که عاشق پلوهاییم که سبزی توش باشه. این پلو …
مرغ زعفرانی
تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 اگه دنبال دستور یه مرغ خوشمزه و در عین حال رژیمی هستید این دستور به کارتون میاد. میتونید در کنار زرشک پلو این مرغ رو سرو کنید یا بدون پلو و به صورت رژیمی میلش کنید. تو پخت این مرغ نه از روغن استفاده شده و نه …
نان گیسو
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 امروز با دستور یه نون خوشمزه با بافتی عالی اومدیم. این نون برای صبحانه هم گزینه ی مناسبیه. این نکته رو بگم که این نون شیرین نیست و یه نون معمولیه. انتظار طعم خیلی شیرین نداشته باشید. تو این پست عکس مرحله به مرحله نحوه ی بافت …
دلمه برگ مو
تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …
بورانی اسفناج
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …
حلیم بادمجان
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …
کیک باقلوا
تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1398 اگه باقلوا دوست دارید این کیک رو حتما امتحان کنید. با همون طعم ولی بافتی کمی متفاوت. مطمئنا خوشتون میاد. من این رسپی رو مدتی پیش از اینترنت گرفتم و متنش رو سیو کرده بودم. ولی متأسفانه نمیدونم از چه سایتی گرفتم. الان که سرچ زدم دیدم …
عدس پلو
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 عدس پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و پرخاصیت ایرانیه. عدس سرشار از آهنه و اگه کنار گوشت قرمز خورده بشه جذب آهنش بهتر و بیشتر صورت میگیره. پس بهتره که سعی کنید همیشه عدس رو در کنار پروتئین گوشتی میل کنید تا خواصش رو کاملتر دریافت …