تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن …
خورشت قیمه بادمجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 23ام, 1394 قیمه بادمجون یکی از خورش هاییه که هفته ای یه بار تو خونه ی ما باید درست بشه. اینقدر که اهل خونه عاشقشن. برای مهمونیا هم مناسبه . معمولا یکی از گزینه های خورشتی من تو مهمونیا قیمه بادمجونه. البته اگه میخواید شیک تر سروش کنید میتونید …
مربای آلبالو
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 تا آلبالو هست هم به اندازه کافی باید خورد هم باهاش خوردنیهای خوشمزه درست کرد. یکی از مرباهای خوشمزه آلبالوئه. برای من مربا یعنی مربا آلبالو و بعدشم هویج. مواد لازم: آلبالو تازه 1 کیلو شکر 1.5 کیلو طرز تهیه: آلبالوها رو بشورید. هسته آلبالوها رو در …
سمبوسه
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …
ماکارونی
تو این پست ماکارونی به سبک ایرانی رو داریم. فکر کنم تنها مردمی که ماکارونی یا همون اسپاگتی رو دم میکنند ما ایرانیها باشیم 😀 که البته خیلی هم خوشمزه است و به مذاق ما کاملا جور در میاد. ایتالییها باید بیان دوره ی پخت ماکارونی تو کشور ما ببینند. قبلا توی پست مک اند …
فسنجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 21ام, 1395 یه خورشت خوشمزه ی ایرانی، مناسب برای مهمونی ها و سفره ی افطار. این خورشت رو هم میشه با مرغ تهیه کرد و هم با گوشت چرخ کرده ( قلقلی ). تو این دستور من از مرغ استفاده کردم. مواد لازم برای دو نفر: گردو ۲۰۰ گرم …
شله زرد
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران …
فلافل
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398 فلافل در واقع فست فود خاورمیانه است. اصلش به کشورهای عربی لبنان و قبرس و فلسطین و سوریه و … برمیگرده که به تدریج به کشورهای دیگه و از جمله ایران راه پیدا کرد. محبوبیت فلافل اونقدر زیاد بود که زمانی مک دونالد محصولی به اسم “مک …
کباب تابه ای
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد …
خوراک قفقازی
تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …
پته ماهی
تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 پته (patty) به انواع گوشت ( گوساله،گوسفند، مرغ، ماهی و … ) میگن که چرخ شده باشه و بعد با یه سری مواد مخلوطش کنن و بهش فرم بدن و بعد هم تو روغن سرخش کنن. میشه گفت همون کتلت خودمونه. این پته خوشمزه یکی از راههای …
کباب ترکی مرغ
تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن …
کوکو شکم پر
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 دستور کوکو رو قبلا داشتیم. کوکو همونجوری ساده ش هم خیلی خوشمزه است. من یادمه تو بچگی اینقدر کوکو دوست داشتم وقتی ازش می موند همونجوری سرد از تو یخچال در میوردم و میخوردم. حالا کوکو شکم پر نسخه ی کاملتر و مغذی تر کوکوی معمولیه. خیلی …
املت اسپانیایی
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …
چیکن پارمیجانا
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 پارمیجانا یه نوع غذای ایتالیاییه که ماده ی اصلی توی آرد سوخاری سرخ میشه و بعد روش رو با سس گوجه و پنیر می پوشونن و تو فر میذارن تا پخته بشه. ساده ترین نوع پارمیجانا با بادمجونه که اسم این نوع غذا که بادمجون رو سرخ …
کتلت
تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 کتلت رو معمولا دو جور درست میکنند، با سیب زمینی خام و با سیب زمینی پخته. من همیشه از سیب زمینی خام استفاده میکنم و از نتیجه کار هم از لحاظ بافت و هم از لحاظ مزه بسیار راضیم. هیچ وقت هم کتلتهام خرد نشده. چون بارها …
تونا بالز
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 تونا بالز رو اولین بار توی سایت شف طیبه دیدم. پیش غذا یا کنار غذای خوبیه برای مهمونیاتون. سفره رو قشنگ میکنه و بامزه است. البته اگه طعم تن ماهی رو دوست داشته باشید. توی نت دستورات مختلفی برای تونا بالز هست که تا جایی که من …
دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی
این دسر برای مهمونیا و تولدا و جشنها عالیه. هم راحت درست میشه و هم خیلی شیکه و مهمتر از همه خوشمزه ست. توی دسرهای لایه ای دست آدم خیلی بازه و میشه کلی روشون مانور داد. انواع مغزها، انواع پودینگها، کیک یا بیسکوییت دلخواه، خامه، بستنی و … میشه توشون جا داد و خوبیش …
جغور بغور ( خوراک جگر )
جغور بغور یا چغور پغور یه خوراک خوشمزه و فوق العاده مقوی با جگر و دل و قلوه گوسفنده. معمولا در تهیه این خوراک از جگر سفید هم استفاده میشه که من اون رو حذف میکنم. خیلی خیلی خوشمزه ست و خیلی هم غذای سنگینیه. یعنی مقدار کمش هم کلی سیر میکنه. اسکاتلندیا یه غذای …
کروکت مرغ
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 اینم یه غذای شیک و خوشمزه. مناسب مهمونیا و باب طبع کوچولوهای بد غذا. کروکت به غذای لقمه ای میگن که معمولا ماده ی اصلیش سیب زمینی یا انواع گوشتها یا پنیره که در پودر سوخاری غلتونده میشه و سرخ میشه. داخل کروکت هم میتونه با سبزیجات …