مسقطی

مسقطی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 یه دسر مناسبتی دیگه ویژه ی رمضان. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه ای ) ولی میشه روونتر درستش کرد و گرم مصرف کرد که خیلی برای نرم کردن گلو تو سرماخوردگی …

حلوا سه رنگ

حلوای سه رنگ مجلسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن …

شله زرد

شله زرد

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …

فرنی

فرنی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 یه دسر خوشمزه و سبک ایرانی، مناسب برای ماه رمضان. غذای کمکی به کوچولوها معمولا با فرنی شروع میشه. بهتره آرد برنج رو خودتون تو خونه تهیه کنید که از مرغوب و خالص بودنش مطمئن شید. به این صورت که برنج نیم دونه یا هر برنج ایرانی …

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

این دسر برای مهمونیا و تولدا و جشنها عالیه. هم راحت درست میشه و هم خیلی شیکه و مهمتر از همه خوشمزه ست. توی دسرهای لایه ای دست آدم خیلی بازه و میشه کلی روشون مانور داد. انواع مغزها، انواع پودینگها، کیک یا بیسکوییت دلخواه، خامه، بستنی و … میشه توشون جا داد و خوبیش …

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 یه دسر خوشمزه برای عاشقان شکلات. پودینگ شکلاتی دو نوعه، یکی همین که امروز تو این پست میخوام بذارم که یه دسر کرمی نرمه و بیشتر توی آمریکا و کانادا و آسیا مرسومه و یه نوعم بافت کیک مانند داره که تو انگلیس و استرالیا محبوبه. در …

دسرشمعی

دسر شمعی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 5ام, 1393 یک دسر زیبا و با مزه برای مهمونی های شما. مواد لازم: شیرخشک 2 پیمانه ( منظور شیرخشک قنادی هست ) پودرقند 3/4 پیمانه شیرعسلی 1 قوطی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه 150 گرم کره 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پنیر کیبی 6 قطعه وانیل …

کیک باقلوا

کیک باقلوا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1398 اگه باقلوا دوست دارید این کیک رو حتما امتحان کنید. با همون طعم ولی بافتی کمی متفاوت. مطمئنا خوشتون میاد. من این رسپی رو مدتی پیش از اینترنت گرفتم و متنش رو سیو کرده بودم. ولی متأسفانه نمیدونم از چه سایتی گرفتم. الان که سرچ زدم دیدم …

کوکی آرد ذرت

کوکی آرد ذرت

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 این کوکی ها خیلی ترد و خوشمزه ان. میتونید اونا رو ساده درست کنید یا مهر بزنید یا با قالب اشکال دلخواه در بیارید. مواد لازم: آرد 2 پیمانه آرد ذرت 1/2 پیمانه نمک 1/2 قاشق چایخوری کره در دمای محیط 1 پیمانه یا 226 گرم شکر …

تیرامیسو

تیرامیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 تیرامیسو یک دسر خوشمزه ی ایتالیاییه که دیگه همه اونو میشناسند. در دستور اصلیش از تخم مرغ خام استفاده میشه که خوب ممکنه خطراتی داشته باشه. ولی این دستور شف طیبه عزیز که من هم ازش استفاده کردم و این تیرامیسوی خوشمزه رو درست کردم دیگه مشکل …

کرم

کرم پاتیسیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1393 کرم پاتیسیر (Creme Patissiere) یا همون کرم کاستارد کرمیه بر پایه زرده تخم مرغ، شیر، شکر و آرد. برای عامل غلظت دهنده ش معمولا از نشاسته ذرت استفاده میکنند. ( توضیح اینکه نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوته، نشاسته ذرت سفید رنگه و معمولا در دسرها به …

کیک هندوانه

کیک اسفنجی با تزیین هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 وقتی این کیک زیبا رو در بهار سایت دیدم تصمیمم رو گرفتم که برای یلدا حتما درستش کنم. واقعا تزیین بامزه ای داره. برای تزیین کیک گام به گام با بهارسایت پیش رفتم اما کیک اسفنجی رو با این دستور از سایت سفره خونه درست کردم. این …

پنکیک

پنکیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 پنکیک در واقع یه جور کیکه که اغلب گرد و نازک و پهنه و روی تابه مخصوصش یا تابه معمولی و روی حرارت گاز درست میشه. در انگلیس پنکیک ها بدون عامل پف دهنده درست میشن و تقریبا شبیه کرپ هستند. در آمریکا پنکیک ها با عامل …

وافل

وافل (Waffle)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 وافل نوعی شیرینیه که از حرارت دیدن خمیر وافل بین دو سطح چرب و داغ شده ی وافل ساز درست میشه. وافل ساز دستگاهیه مثل ساندویچ میکر که طرح و شکل های متنوعی داره. انواع و اقسام وافل بر حسب رسپی مورد استفاده یا شکل ظاهری وافل …