پلو با ته دیگ بال مرغ

پلو با ته دیگ بال مرغ

این پلوی خوشمزه و زیبا یکی از راههای سرو پلو در مهمانی هاست. هر چند خود این پلو به قدری خوشمزه است که میشه به تنهایی هم خوردش ولی میتونید در کنار خورشتهای مختلف تو مهمونیتون سرو کنید. اینجوری هم پلو سفید زعفرونی دارید و هم یه ته دیگ بال مرغ فوق العاده خوشمزه و …

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 بروکلی از خانواده ی کلم ها جزو سبزیجاتیه که سرشار از ویتامین C هست و خواص ضد سرطانی داره. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردنشه که تو این حالت تمام ویتامینها و خواصش توش می مونه. پیشنهاد میکنم بخارپزش کنید، روش کمی نمک و آبلیموی تازه بریزید …

رولت گوشت

رولت گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 رولت گوشت یکی از غذاهای مجلسی، شیک و خوشمزه ایه که سالهای زیادیه جاشو توی سفره های ایرانی هم باز کرده. رولت گوشت میتونه با گوشت چرخ کرده باشه یا گوشت ورقه ای. رولتی که تو ایران بیشتر مرسومه با گوشت چرخ کرده است که لای گوشت …

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه ها که اینجور غذاها رو بیشتر از غذای ساده می پسندند. به خصوص اگه براشون شبیه سازی کنید و مثلاً …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون

قبلاً در پست استیک بوقلمون مختصری از فواید گوشت بوقلمون رو گفتم. همونجوری که تو اون پست خوندید سینه ی بوقلمون گوشت سفید محسوب میشه و رونش گوشت قرمز. ران بوقلمون از نظر ظاهری بعد از پخت هم شبیه گوشت قرمزه ولی چربی کمتری داره. اگه خوب با ادویه مزه دار بشه کسی متوجه تفاوتش …

کتلت گوشت کوبیده

کتلت گوشت کوبیده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 اگه اهل درست کردن و خوردن آبگوشت هستید پس حتماً به این موضوع واقفید که همیشه آب آبگوشت زودتر خورده و تموم میشه و گوشت کوبیده ش باقی می مونه. تو خونه ی ما که آب آبگوشت تو وعده ی اول تموم میشه و یه مقدار مخلفاتش …

واویشکا

واویشکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 واویشکا اصالتاً یه غذای شمالیه که البته دیگه خیلی فراگیر شده و همه درست میکنند. فکر میکنم همه حتما خوراک گوشت چرخ کرده که در کنارش سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه رو خورده باشن. اگه اسم خاصی براش نداشتید پس بدونید اسمش واویشکاست. البته واویشکا رو …

پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتای زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یکی از خوشمزه ترین طعمهای ممکن برای من ترکیب زعفرون و گلاب و پسته است. اگه یادتون باشه تو پست بستنی سنتی گفتم که چقدر عاشقشم. حالا اگه درست کردن بستنی سنتی براتون سخته و با همون طعم یه دسر غیر از بستنی میخواید توصیه اکید میکنم …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 21ام, 1395 شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید …

کوفته برنجی

کوفته برنجی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل …

کوکی میکری

کوکی میکری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 به نظر میاد من حساسیت خاصی به نام گذاری دارم. مثلا همیشه از اسمی که روی کیکهایی که توی ساندویچ ساز درست میشن گذاشتن، تعجب میکنم. چرا کوکی؟ کوکی بافت کاملاً متفاوتی داره در حالیکه اینا کیک هستند. و در کل هم ترکیب کوکی میکری ترکیب بی …

کوکو تره فرنگی و قارچ

کوکوی تره فرنگی و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 تره فرنگی از خانواده ی سیر و پیاز یکی از سبزیجاتیه که خواص زیادی داره ولی در برنامه ی غذایی ما ایرانیها زیاد به چشم نمیخوره. باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد، من حتی گاهی از قسمت سفید رنگش به جای پیاز در غذاها استفاده میکنم. توی …

میگو پلو

میگو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 نوبتیم باشه نوبت یه غذای دریاییه اونم از نوع میگو. این میگو پلو به روش جنوبیه. عالیه عالی. مخصوصا اگه تند درستش کنید. من قبلا هم گفتم خیلی خودم اهل میگو نیستم ولی این غذا رو با اشتها میتونم بخورم. سبزی این پلو سبزی ماهیه یعنی ترکیب …

بستنی سنتی

بستنی سنتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه قرار باشه یه بستنی از بین طعمهای موجود انتخاب کنم انتخاب همیشگی من بستنی سنتی زعفرونیه. به شدت عاشق این بستنیم. بافت کش دارش، پسته های توش، تیکه های خامه یخ زده ش، عطر و طعمش همه چیش باب میلمه. دسر نامبر وان من بین همه …

آلبالو پلو

آلبالو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آلبالو پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانیه که طرفدارای خاص خودشو داره. چرا میگم طرفدارای خاص؟ چون خیلیها آلبالو پلو رو به خاطر شیرینیش نمی پسندند. که البته من خودمم زیاد طرفدار غذاهای شیرین نیستم. اما میشه شیرینی آلبالو پلو رو طبقه ذائقه مون تنظیم کنیم که …

پاناکوتای گلاب

پاناکوتای گلاب

گلاب برای ما ایرانیا عطر و طعم آشنایی داره و معمولاً میشه به دسر و کیک و شیرینی های مختلف اضافه کنیم و تقریباً یه ورژن ایرانی ازشون بسازیم. تو این پست گلاب رو به پاناکوتا که یه دسر ایتالیایی هست اضافه کردیم و یه پاناکوتای ایرانی درست کردیم که مخصوصاً برای ایام ماه رمضان …

خورشت کرفس

خورش کرفس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 خورشت کرفس یکی از خورش های خوشمزه ی ایرانیه که معمولاً دو جور درستش میکنند، با رب و بدون رب. در نوع بدون رب از سبزی مخصوص خورش کرفس که شامل نعنا و جعفریه استفاده میکنند و در نوع با رب هم که فقط از خود کرفس …

سوپ جو

سوپ جو

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 14ام, 1395 سوپ جو یکی از معروفترین و  محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید که از شیر یا خامه استفاده میشه و نوع قرمز هم که …

نون قندی

نون قندی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 نون قندی یه نان یا در واقع شیرینی سنتی ایرانیه که خیلیم خوشمزه است. شیرینیش زیاد نیست و دل رو نمیزنه. من که خیلی نون قندی دوست دارم و این دستور دقیقا طعم نون قندیای بیرون رو میده. بسیار دستور راحتیه، امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم: آرد …